Pod peka - Sači

Filters

Prikazano 1-12 od 14 izdelkov

Poglej 12/24/Vsi

Departments

Price Filter

1-12 of 14 products

  • sac-podpeka-litozelezni-emajl-40[1]
    65.00 z Vključenim DDV

    Litoželezni sač emajliran Fi 40

    Litoželezni sač, pod peka Posoda za pod peko (sač) je sestavljena iz: posode, pokrova, zvona. Izdelana je litega železa in prevlečena s higienskim emajlom, je eden najstarejših kuharskih pripomočkov prave tradicionalne kuhinje Bosne in Hercegovine, nekaterih delov Hrvaške, Črne gore in Srbije. Na edinstven način lahko spečemo od piščanca, svinjine, hobotnice, zelenjave do kruha ali pizze. Ne smemo pa pozabiti na začimbe. Okusi se namreč med peko izvrstno premešajo, tekočine in vonjave pa ohranijo.
    65.00 z Vključenim DDV
    65.00 z Vključenim DDV
  • sac-podpeka-litozelezni-emajl-40-(2)[1]
    75.00 z Vključenim DDV

    Litoželezni sač emajliran Fi 40 + lopatka

    Litoželezni sač, pod peka Posoda za pod peko (sač) je sestavljena iz: posode, pokrova, zvona. Izdelana je litega železa in prevlečena s higienskim emajlom, je eden najstarejših kuharskih pripomočkov prave tradicionalne kuhinje Bosne in Hercegovine, nekaterih delov Hrvaške, Črne gore in Srbije. Na edinstven način lahko spečemo od piščanca, svinjine, hobotnice, zelenjave do kruha ali pizze. Ne smemo pa pozabiti na začimbe. Okusi se namreč med peko izvrstno premešajo, tekočine in vonjave pa ohranijo.
    75.00 z Vključenim DDV
    75.00 z Vključenim DDV
  • sac-podpeka-litozelezni-emajl-50_2[1]
    85.00 z Vključenim DDV

    Litoželezni sač emajliran Fi 50

    Litoželezni sač, pod peka Posoda za pod peko (sač) je sestavljena iz: posode, pokrova, zvona. Izdelana je litega železa in prevlečena s higienskim emajlom, je eden najstarejših kuharskih pripomočkov prave tradicionalne kuhinje Bosne in Hercegovine, nekaterih delov Hrvaške, Črne gore in Srbije. Na edinstven način lahko spečemo od piščanca, svinjine, hobotnice, zelenjave do kruha ali pizze. Ne smemo pa pozabiti na začimbe. Okusi se namreč med peko izvrstno premešajo, tekočine in vonjave pa ohranijo.
    85.00 z Vključenim DDV
    85.00 z Vključenim DDV
  • sac-podpeka-litozelezni-emajl-50_4[1]
    95.00 z Vključenim DDV

    Litoželezni sač emajliran Fi 50 + lopatka

    Litoželezni sač, pod peka Posoda za pod peko (sač) je sestavljena iz: posode, pokrova, zvona. Izdelana je litega železa in prevlečena s higienskim emajlom, je eden najstarejših kuharskih pripomočkov prave tradicionalne kuhinje Bosne in Hercegovine, nekaterih delov Hrvaške, Črne gore in Srbije. Na edinstven način lahko spečemo od piščanca, svinjine, hobotnice, zelenjave do kruha ali pizze. Ne smemo pa pozabiti na začimbe. Okusi se namreč med peko izvrstno premešajo, tekočine in vonjave pa ohranijo.
    95.00 z Vključenim DDV
    95.00 z Vključenim DDV
  • litozelezni-sac-fi33[1]
    55.00 z Vključenim DDV

    Litoželezni sač Fi 33

    Litoželezni sač fi 33cm Posoda za podpeko (sač) je sestavljena iz: posode, pokrova, lopatke. Izdelana je litega železa in je eden najstarejših kuharskih pripomočkov prave tradicionalne kuhinje Bosne in Hercegovine, nekaterih delov Hrvaške, Črne gore in Srbije. Na edinstven način lahko spečemo od piščanca, svinjine, hobotnice, zelenjave do kruha ali pizze. Ne smemo pa pozabiti na začimbe. Okusi se namreč med peko izvrstno premešajo, tekočine in vonjave pa ohranijo. Niso premazani s teflonom od znotraj. Prednost takega sača je v tem, da se ne kruši in ga ni potrebno zavreči, ko pride do poškodb. V komplet spada tudi lopatka.
    55.00 z Vključenim DDV
    55.00 z Vključenim DDV
  • litozelezni-sac-fi33[1]
    65.00 z Vključenim DDV

    Litoželezni sač Fi 33 + emajlirana posoda

    Litoželezni sač fi 33cm Posoda za podpeko (sač) je sestavljena iz posode in pokrova. Izdelana je litega železa in je eden najstarejših kuharskih pripomočkov prave tradicionalne kuhinje Bosne in Hercegovine, nekaterih delov Hrvaške, Črne gore in Srbije. Na edinstven način lahko spečemo od piščanca, svinjine, hobotnice, zelenjave do kruha ali pizze. Ne smemo pa pozabiti na začimbe. Okusi se namreč med peko izvrstno premešajo, tekočine in vonjave pa ohranijo. Niso premazani s teflonom od znotraj. Prednost takega sača je v tem, da se ne kruši in ga ni potrebno zavreči, ko pride do poškodb. V komplet spada tudi lopatka.
    65.00 z Vključenim DDV
    65.00 z Vključenim DDV
  • litozelezni-sac-fi40[1]
    60.00 z Vključenim DDV

    Litoželezni sač Fi 40

    Litoželezni sač fi 40cm Posoda za podpeko (sač) je sestavljena iz posode in pokrova. Izdelana je litega železa in je eden najstarejših kuharskih pripomočkov prave tradicionalne kuhinje Bosne in Hercegovine, nekaterih delov Hrvaške, Črne gore in Srbije. Na edinstven način lahko spečemo od piščanca, svinjine, hobotnice, zelenjave do kruha ali pizze. Ne smemo pa pozabiti na začimbe. Okusi se namreč med peko izvrstno premešajo, tekočine in vonjave pa ohranijo. Niso premazani s teflonom od znotraj. Prednost takega sača je v tem, da se ne kruši in ga ni potrebno zavreči, ko pride do poškodb. V komplet spada tudi lopatka.
    60.00 z Vključenim DDV
    60.00 z Vključenim DDV
  • litozelezni-sac-fi40[1]
    70.00 z Vključenim DDV

    Litoželezni Sač fi 40 + Emajlirana posoda

    Litoželezni sač fi 40cm Posoda za podpeko (sač) je sestavljena iz posode in pokrova. Izdelana je litega železa in je eden najstarejših kuharskih pripomočkov prave tradicionalne kuhinje Bosne in Hercegovine, nekaterih delov Hrvaške, Črne gore in Srbije. Na edinstven način lahko spečemo od piščanca, svinjine, hobotnice, zelenjave do kruha ali pizze. Ne smemo pa pozabiti na začimbe. Okusi se namreč med peko izvrstno premešajo, tekočine in vonjave pa ohranijo. Niso premazani s teflonom od znotraj. Prednost takega sača je v tem, da se ne kruši in ga ni potrebno zavreči, ko pride do poškodb. V komplet spada tudi lopatka.
    70.00 z Vključenim DDV
    70.00 z Vključenim DDV
  • podpeka-sac-fi60[1]
    65.00 z Vključenim DDV

    Sač – Kovani – Fi 60

    Sač - kovani Posoda za podpeko (sač) je sestavljena iz pekača, pokrova, tronožca in obroča, poleg pa je priložena tudi lopatka za nalaganej žerjavice. Izdelana je ročno. Tradicionalno ročno kovan sač iz kovačnice v BiH (Kreševo) je eden najstarejših kuharskih pripomočkov prave tradicionalne kuhinje Bosne in Hercegovine, nekaterih delov Hrvaške, Črne gore in Srbije. Na edinstven način lahko spečemo od piščanca, svinjine, hobotnice, zelenjave do kruha ali pizze. Ne smemo pa pozabiti na začimbe. Okusi se namreč med peko izvrstno premešajo, tekočine in vonjave pa ohranijo. V kompletu je: pokrov(sač), pekač(tepsija), tronožec, lopatka, obroč za žerjavico. NAVODILA ZA UPORABO SAČA POMEMBNO: novega pekača in litine se ne sme čistiti z vodo. PRED PRVO UPORABO Kompleten sač je potrebno nekoliko segreti. Nato notranji del sača (posoda in pokrov) dobro naoljite (z jedilnim oljem ali drugo užitno maščobo). Za tem sač ponovno segrejete toliko, da se maščoba zapeče in vpije v posodo. VZDRŽEVANJE: Po uporabi je potrebno sač oprati v topli vodi in ga dobro sušiti. Osušen sač nato v celoti (zunanji in notranji del) premažite z jedilnim oljem ali drugo užitno maščobo. Tako je sač pripravljen za shranjevanje. Dimenzija: fi 60 cm (do 15 oseb). BREZPLAČNA DOSTAVA PO SLOVENIJI.
    65.00 z Vključenim DDV
    65.00 z Vključenim DDV
  • podpeka-sac-fi70[1]
    85.00 z Vključenim DDV

    Sač – kovani – Fi 70

    Sač - kovani Posoda za podpeko (sač) je sestavljena iz pekača, pokrova, tronožca in obroča, poleg pa je priložena tudi lopatka za nalaganej žerjavice. Izdelana je ročno. Tradicionalno ročno kovan sač iz kovačnice v BiH (Kreševo) je eden najstarejših kuharskih pripomočkov prave tradicionalne kuhinje Bosne in Hercegovine, nekaterih delov Hrvaške, Črne gore in Srbije. Na edinstven način lahko spečemo od piščanca, svinjine, hobotnice, zelenjave do kruha ali pizze. Ne smemo pa pozabiti na začimbe. Okusi se namreč med peko izvrstno premešajo, tekočine in vonjave pa ohranijo. V kompletu je: pokrov(sač), pekač(tepsija), tronožec, lopatka, obroč za žerjavico. NAVODILA ZA UPORABO SAČA POMEMBNO: novega pekača in litine se ne sme čistiti z vodo. PRED PRVO UPORABO Kompleten sač je potrebno nekoliko segreti. Nato notranji del sača (posoda in pokrov) dobro naoljite (z jedilnim oljem ali drugo užitno maščobo). Za tem sač ponovno segrejete toliko, da se maščoba zapeče in vpije v posodo. VZDRŽEVANJE: Po uporabi je potrebno sač oprati v topli vodi in ga dobro sušiti. Osušen sač nato v celoti (zunanji in notranji del) premažite z jedilnim oljem ali drugo užitno maščobo. Tako je sač pripravljen za shranjevanje. Dimenzija: fi 70 cm (do 20 oseb). BREZPLAČNA DOSTAVA PO SLOVENIJI.
    85.00 z Vključenim DDV
    85.00 z Vključenim DDV
  • podpeka-sac-fi43[1]8
    45.00 z Vključenim DDV

    Sač – kovani – fi43

    Sač - kovani Posoda za podpeko (sač) je sestavljena iz pekača, pokrova, tronožca in obroča, poleg pa je priložena tudi lopatka za nalaganje žerjavice. Izdelana je ročno. Tradicionalno ročno kovan sač iz kovačnice v BiH (Kreševo) je eden najstarejših kuharskih pripomočkov prave tradicionalne kuhinje Bosne in Hercegovine, nekaterih delov Hrvaške, Črne gore in Srbije. Na edinstven način lahko spečemo od piščanca, svinjine, hobotnice, zelenjave do kruha ali pizze. Ne smemo pa pozabiti na začimbe. Okusi se namreč med peko izvrstno premešajo, tekočine in vonjave pa ohranijo. V kompletu je: pokrov(sač), pekač(tepsija), tronožec, lopatka, obroč za žerjavico. NAVODILA ZA UPORABO SAČA POMEMBNO: novega pekača in litine se ne sme čistiti z vodo. PRED PRVO UPORABO Kompleten sač je potrebno nekoliko segreti. Nato notranji del sača (posoda in pokrov) dobro naoljite (z jedilnim oljem ali drugo užitno maščobo). Za tem sač ponovno segrejete toliko, da se maščoba zapeče in vpije v posodo. VZDRŽEVANJE: Po uporabi je potrebno sač oprati v topli vodi in ga dobro sušiti. Osušen sač nato v celoti (zunanji in notranji del) premažite z jedilnim oljem ali drugo užitno maščobo. Tako je sač pripravljen za shranjevanje. DIMENZIJA POKROVA: Fi 43 (do 4 osebe). VIDEO RECEPTI! BREZPLAČNA DOSTAVA PO SLOVENIJI.
    45.00 z Vključenim DDV
    45.00 z Vključenim DDV
  • podpeka-sac-fi47[1]
    50.00 z Vključenim DDV

    SAČ – KOVANI – FI47

    Sač - kovani Posoda za podpeko (sač) je sestavljena iz pekača, pokrova, tronožca in obroča, poleg pa je priložena tudi lopatka za nalaganej žerjavice. Izdelana je ročno. Tradicionalno ročno kovan sač iz kovačnice v BiH (Kreševo) je eden najstarejših kuharskih pripomočkov prave tradicionalne kuhinje Bosne in Hercegovine, nekaterih delov Hrvaške, Črne gore in Srbije. Na edinstven način lahko spečemo od piščanca, svinjine, hobotnice, zelenjave do kruha ali pizze. Ne smemo pa pozabiti na začimbe. Okusi se namreč med peko izvrstno premešajo, tekočine in vonjave pa ohranijo. V kompletu je: pokrov(sač), pekač(tepsija), tronožec, lopatka, obroč za žerjavico. NAVODILA ZA UPORABO SAČA POMEMBNO: novega pekača in litine se ne sme čistiti z vodo. PRED PRVO UPORABO Kompleten sač je potrebno nekoliko segreti. Nato notranji del sača (posoda in pokrov) dobro naoljite (z jedilnim oljem ali drugo užitno maščobo). Za tem sač ponovno segrejete toliko, da se maščoba zapeče in vpije v posodo. VZDRŽEVANJE: Po uporabi je potrebno sač oprati v topli vodi in ga dobro sušiti. Osušen sač nato v celoti (zunanji in notranji del) premažite z jedilnim oljem ali drugo užitno maščobo. Tako je sač pripravljen za shranjevanje. Dimenzija: fi 47 cm - 6 oseb BREZPLAČNA DOSTAVA PO SLOVENIJI.
    50.00 z Vključenim DDV
    50.00 z Vključenim DDV