Vakuumski aparat Status HV100

78,00 z DDV

Dostopnost: Na zalogi

Vakuumski aparat HV100 smo razvili za sodobna gospodinjstva, ki poleg naprednih funkcionalnosti aparatov cenijo tudi eleganten dizajn izdelka. HV100 je primeren za shranjevanje vseh vrst živil. Razvit v Sloveniji, narejen v PRC. 2 leti garancije.

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 78,00 Šifra: 3831091709131 Kategoriji: ,

Opis

Vakuumski aparat HV100 je namenjen srednje velikim gospodinjstvom, ki prisegajo na kakovostno shranjevanje živil in želijo zavreči čim manj hrane.

Vakuumski aparat HV100 ima dodatne funkcije vakuumiranja za vse vrste živil
HV100 je izboljšana različica vakuumskih aparatov srednjega razreda. Ponaša se z dodatnimi nastavitvami vakuumiranja, ki smo jih do sedaj poznali le pri profesionalnih aparatih. Shranjujte kot profesionalci in zmanjšajte količine zavržene hrane. Prihranite lahko do 300 ? letno!

  • Avtomatsko vakuumiranje (Vacseal) z možnostjo močnejšega varjenja (Moist) za pakiranje mastnih in nekoliko vlažnih živil.
  • Ročno pulzno vakuumiranje (Pulse) omogoča izjemno natančno izsesavanja zraka. Aparat dela, dokler pritiskate na gumb in se ustavi točno v trenutku, ko ga spustite. To za vas pomeni, da lahko postopoma črpate zrak in živila zavakuumirate na najbolj optimalen podtlak, ne da bi jih poškodovali.
  • Občutljivo vakuumiranje (Gentle) – uporabite ga, ko pakirate mehka živila. Črpanje zraka je počasnejše, kar vam omogoča nadzor podtlaka v vrečki.
  • Možnost ustavitve katerega koli procesa s tipko Stop. Na prvi pogled zelo preprosta funkcija, a v resnici velikokrat pride zelo prav, saj na hitro prekinete vakuumiranje in preprečite vsrkavanje tekočine v motor, ali pa preprečite varjenje in tako prihranite vrečko.

Ohranili pa smo funkcije, ki jih poznate na večini Statusovih vakuumirk, zaradi katerih se Statusovi vakuumski aparati uvrščajo med najboljše na tržišču.

  • Vakuumiranje vakuumskih posod (Pulse) in ostalih pripomočkov. Priključek z nastavkom za vakuumiranje je vključen ob nakupu aparata. Vakuumske posode so odlična izbira za shranjevanje tekočih živil ter zelenjave in sadja za sprotno uporabo.
  • Posebna posodica za zaustavljanje neželene vsrkane tekočine. Če aparat posrka tekočino, posodico izpraznite, očistite in vakuumirate naprej. Medtem ko je pri aparatih iz diskontnih prodajaln tako, da jih morate zavreči, če posrkajo tekočino.
  • Zaklepanje aparata med vakuumiranjem, kar omogoča prostoročno vakuumiranje. Za vas to pomeni, da lahko med samim vakuumiranjem popravite vrečko in oblikujete v najbolj optimalno obliko.
  • Kanal za nož za lažje rezanje folije v vrečke. Za ravno odrezan rob folijo prevlecite skozi odprtino med pokrovom in kontrolno ploščo ter jo odrežite na želenem mestu.

Oblikovan za moderna gospodinjstva
Vakuumski aparat HV100 je oblikovan po vzoru profesionalnega aparata Status Provac 360. HV100 je eleganten in zavzame malo prostora. Namestite ga lahko kar na kuhinjski pult, tako da bo vedno pri roki.

Nakupovalna košarica
Vakuumski aparat Status HV100
78,00 z DDV

Dostopnost: Na zalogi