PEČ ZA PIZZO WITT ETNA FERMO

649,00 z DDV

Po mnenju mnogih poznavalcev, pekov in kuhinjskih mojstrov ena izmed najboljših peči na svetovnem tržišču.

Dansko podjetje WITT je na tržišču prisotno že od leta 1993 in velja za enega izmed vodilnih proizvajalcev v gospodinjski industriji.

Peč za pico WITT ETNA  FERMO in njen gorilec v obliki U  zagotavlja popolno pečeno pico s hrustljavo skorjico. Najboljšo domačo pico imate pečeno v 90 sekundah, saj se peč segreje na 500 stopinj v manj kot 18 minutah.

ZAKAJ JE PEČ TAKO EDINSTVENA:

  • gorilnik v obliki črke U omogoča enakomerno in hitro peko
  • v manj kot 18 minutah dosežete temperaturo 500 stopinj
  • premer pice do 40,5 cm
  • pica je pečena v manj kot 90 sekundah
  • edinstven dizajn in kvaliteta

Dostopnost: Samo še 1 na zalogi (se lahko naroči)

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 649,00 Šifra: 5707582008558 Kategoriji: ,

Opis

PRVA UPORABA

Zelo priporočljivo je, da pred prvim pečenjem v vaši pečici za pico Witt ETNA izvedete sežig. Glavni gorilnik pustita na maksimalni temperaturi 30 minut, da se pečica dobro pregreje.. Nato ugasnite glavni gorilnik in pustite, da se pečica naravno ohladi. Ko se pečica ohladi, s papirnato brisačo obrišite notranjost pečice, da odstranite morebitne saje, ki nastanejo pri prve sežigu. Bodite prevideni, peč za pico je lahko ponekod še vroča.

PO KUHANJU

Ko spečete to odlično pico, ob morebitni nadaljnji peki zmanjšajte glavni gorilnik Witt ETNA pečice za pico na nizko stopnjo, saj je maksimalna temperatura dosežena. Če ste končali s pečenjem v pečici, izklopite glavni in dodatni gorilnik. Če pečico uporabljate dlje časa z glavnim gorilnikom na visoki nastavitvi, lahko poškodujete svojo pečico za pico Witt ETNA.

Nakupovalna košarica
PEČ ZA PIZZO WITT ETNA FERMO
649,00 z DDV

Dostopnost: Samo še 1 na zalogi (se lahko naroči)