Litoželezni emajliran sač, peka, podpeka SEBASTIJAN fI50

146,90 z DDV

Predstavljamo vam nov izdelek v naši ponudbi, litoželezni sač premera fi 50 cm, globino spodnje posode 9 cm in uporabno skupno višino peke kar 20 cm. Posebnost podpeka je zaščitni emajl z notranje strani spodnje in zgornje posode. V podjetju PIKANT se zavedamo kako pomembno je druženje s prijatelji zato smo vam pripravili pod peko, s katero boste pripravili odlične jedi večjemu številu prijateljev.

Podpeka je izdelana iz litega železa in je eden najstarejših kuharskih pripomočkov prave tradicionalne kuhinje Bosne in Hercegovine, nekaterih delov Hrvaške, Črne gore in Srbije.

Na edinstven način lahko spečemo od piščanca, svinjine, hobotnice, zelenjave do kruha ali pizze. Okusi se namreč med peko izvrstno premešajo, tekočine in vonjave pa ohranijo.
Litoželezna osnova daje podpeki čvrstost in pravilno razporejanje toplote pri pečenju. Posebnost sača je zaščitni sloj emajl z notranje strani, ki preprečuje prijemanje med pečenjem, lažje čiščenje in nezahtevno vzdrževanje. Potrebno je poudariti globino spodnje posode, ki ima višino kar 9cm. Lahko jo uporabljate samostojno, kot pekač in v njej pripravljate različne jedi. Ob pravilni uporabi je peka neuničljiva. To je nakup za več generacij.

Sestavljena je spodnje posode in pokrova.

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 146,90 Šifra: 3856004781349 Kategoriji: ,
Shopping Cart
Litoželezni emajliran sač, peka, podpeka SEBASTIJAN fI50
146,90 z DDV