Peč za pico ETNA Rotante in njen edinstven vrtljivi kamen za pico zagotavljata 360-stopinjsko popolno hrustljavo skorjico – naredite najboljšo domačo pico v manj kot minuti.
Peč za pizzo – Witt
799,00€ z DDV
PRVA UPORABA
Zelo priporočljivo je, da pred prvim kuhanjem v vaši pečici za pico Witt ETNA izvedete sežig. Glavni gorilnik vključite pri visoki temperaturi 30 minut. Nato ugasnite glavni gorilnik in pustite, da se pečica naravno ohladi. Ko se pečica ohladi, s papirnato brisačo obrišite notranjost pečice, da odstranite morebitne saje, ki nastanejo pri zažganju. Bodi previden; peč za pico je lahko ponekod še vroča.
PO KUHANJU
Ko spečete to odlično pico, tik pred jedjo, in če nadaljujete s peko več pic, zmanjšajte glavni gorilnik Witt ETNA pečice za pico na nizko stopnjo. Če ste končali s kuhanjem v pečici, izklopite glavni in dodatni gorilnik. Če pečico uporabljate dlje časa z glavnim gorilnikom na visoki nastavitvi, lahko poškodujete svojo pečico za pico Witt ETNA.