Kamado Joe classic II

1.550,00 z DDV

Ta žar je ustvarjen za popestritev vaše izkušnje peke na oglju, ponuja vse funkcije klasičnega žara Joe I in še več, da vašo igro na žaru dvignete na naslednjo raven. Za tiste, ki hrepenijo po naslednji stopnji inovacije s funkcijami, kot je Kontrol Tower® Top Vent za natančen nadzor temperature in tečaj Air Lift™ za enostavno dviganje kupole žara, je ta žar idealen. Vaše najljubše jedi boste pripravljali s priročnostjo in lahkoto.

Kamado Joe Classic II je žar, smoker in pečica. 3 cm debela robustna keramika odlično vzdržuje in regulira toploto. Omogoča pečenje pri zelo nizki do zelo visokih temperatur. Poudariti moramo edinstven Divide & Conquer sistem pečenja, ki omogoča pripravo hrane na celo 3 nivojih, na direktni ali indirektni toploti v hkrati, kar močno poveča uporabno površino peke.

Žar kamado Joe odlikuje zares odlična kvaliteta. Kakovostni materiali in edinstvene tehnične rešitve so razlog zakaj se odločiti za ta žar. Keramični deli imajo doživljenjsko garancijo, jekleni deli 5 let, termometer 1 leto.

 

DOSTAVA BREZPLAČNA

Dostopnost: Samo še 1 na zalogi

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 1.550,00 Kategorije: , ,
Nakupovalna košarica
Kamado Joe classic II
1.550,00 z DDV

Dostopnost: Samo še 1 na zalogi